ChannelMojo logo
NL EN

HelloFlex

Sinds maart 2022 werken we samen met Axel van Schoonhoven van HelloFlex. Een hele fijne samenwerking met wederzijds respect en flexibiliteit. Hierdoor hebben we sinds de start al een sterke toename in gekwalificeerde leads kunnen realiseren. Lees hieronder hoe wij samen verder zijn gekomen.

Wat heeft de strategie opgeleverd?

Jurriaan: "De samenwerking met HelloFlex heeft geleid tot een sterke toename in gekwalificeerde leads en topposities op focus zoekwoorden in de zoekmachines. Dit resulteerde in een aanzienlijke groei van het organisch verkeer en het aantal leads via deze kanalen. Hetzelfde geldt voor betaald verkeer, terwijl hier de kosten per conversie gelijk bleven. De gecreëerde en geoptimaliseerde landingspagina's zijn nu de grootste bron van leads. De klant heeft het gevoel dat ze bij ons terecht kunnen voor advies op welk gebied dan ook. De samenwerking is, zoals Brandfirm dat altijd doet, meer dan implementatie alleen. We denken mee in groei voor nu, en in de toekomst."

Wat was de uitdaging van HelloFlex?

HelloFlex zocht naar een betrouwbare partner in digitale marketing die hun merkwaarde kon versterken. Ze waren bereid om zelf actief deel te nemen aan de uitvoering, maar hadden behoefte aan een expert voor de fijnafstemming en het identificeren van verbeterpunten in hun online marketing. Ze hadden als doel hun online merkrelevantie (SEO) structureel te verbeteren door middel van doorlopende contentmarketing op relevante zoekwoorden, een taak waarvoor ze zelf de capaciteit misten. Daarnaast zochten ze een strategische partner die hen kon uitdagen en voorzien van nieuwe ideeën.

Logo

Hoe hebben jullie het vraagstuk aangepakt?

We hebben een vliegende start gemaakt door snel de key topics van de klant te identificeren en dit te toetsen aan de kansen die er lagen op gebied van organische groei. Al snel stonden er 3 ijzersterke landingspagina’s op de meest relevante onderwerpen die middels slimme SEO-strategieën binnen 3 maanden de top-3 indoken. Sindsdien hebben we deze posities niet meer uit handen gegeven.

Multiple Impulss 3000 x 3000 scaled

Hoe ervaren jullie de samenwerking?

Jurriaan: "De samenwerking is er één van wederzijds respect en flexibiliteit. Door de tweewekelijkse meetings worden wij constant meegenomen in successen en uitdagingen die er op dat moment leven. Indien we in de samenwerking iets meer naar links moeten leunen, doen we dat, en is er een scherpe bocht naar rechts, dan slaan we samen deze weg in. Door het vertrouwen dat er is gekweekt, weten we een vruchtbare samenwerking neer te zetten die future-proof is."

En Axel, hoe ervaren jullie bij HelloFlex deze samenwerking?

Axel van Schoonhoven, MarCom Manager bij HelloFlex: "De specialistische expertise en kennis die bij Brandfirm aanwezig is, maakt het een ideale sparringpartner voor onze marketingactiviteiten. Ze helpen ons bij het draaien van campagnes en strategische keuzes te maken met onze websites. Het feit dat Brandfirm weet wat onze software en dienstverlening inhoudt, maakt dat zij aanvoelen als collega’s op afstand."

Discover your sales potential marketplaces.

We would like to introduce you to the quality of our services and the benefits of selling on marketplaces such as Amazon.

That's why we offer you a free analysis to see what expanding on marketplaces can do for your business.

Apply for the free analysis 

Comprehensive advice on your marketplaces strategy.