ChannelMojo logo
NL EN

The future of eCommerce

Met de opkomst van e-commerce hebben online marketplaces zoals Bol.com een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen producten kopen en verkopen.

Waarom we bestaan

Wij geloven dat ieder productverkopende bedrijf, groot of klein, moet samenwerken met marketplaces om toegang te krijgen tot een enorme potentiële klantenkring. Zowel nu als in de toekomst.

Marketplaces zoals Bol.com stellen je in staat om direct toegang te krijgen tot miljoenen loyale klanten met een koopintentie. Je profiteert van het sterke vertrouwen en de reputatie die deze e-commerce giganten hebben. Het biedt een veilige en betrouwbare omgeving voor zowel verkopers als klanten.

Om echter succesvol te zijn op marketplaces is een goed begrip van de algoritmes essentieel. Met alleen al 52.000 verkooppartners op Bol.com is de concurrentie hoog en maken kleine details al een groot verschil in je omzet.

Wij kunnen je helpen om op marketplaces tot de toppresteerder van je productgroepen te behoren. Omdat wij geloven in de kracht van marketplaces en de kwaliteit van onze dienstverlening, laten we je graag kennismaken met de voordelen van verkopen op marketplaces zoals Bol.com: We bieden een gratis analyse die jou toont wat uitbreiding op marketplaces kan doen voor jouw business.

Onze garantie is van toepassing op bedrijven die willen starten met verkopen op marketplaces en op bedrijven die al actief zijn op marketplaces en hun verkoopresultaten willen verbeteren.

Onze geschiedenis

ChannelMojo is een marketplaces specialist en dochteronderneming van Brandfirm. In de afgelopen jaren hebben wij verscheidene Awards en onderscheidingen in ontvangst mogen nemen. Zo erkennen de Emerce 100 & de Fonk 150 ons als één van de beste marketing bureaus van Nederland.

Met als doel om de volledige potentie voor onze klanten te benutten, hebben we ervoor gekozen om onze marketplaces-diensten onder te brengen in een specialistische Marketplace Agency. We geloven dat deze focus ons in staat stelt om onze marketplaces-klanten een verhoogde kwaliteit van dienstverlening te kunnen bieden.

Channelmojo Brandfirm02072 1

Onderscheidingen & awards

ChannelMojo is een dochteronderneming van Brandfirm. We hebben verschillende onderscheidingen en awards ontvangen. Zo worden we door de Emerce 100 & de Fonk 150 erkend als een van de beste bureaus van Nederland. Deze awards weerspiegelen onder andere onze voortdurende toewijding aan onze klanten.

 • Emerce 100
  Emerce 100
  Top 10 beste digital marketingbureaus
 • Fonk 150
  Fonk 150
  Beste full service bureaus middelgroot
 • NL groeit
  Erasmus & nlgroeit
  Top 250 groeibedrijven van NL 2021 & 2022
 • FD Gazellen
  FD Gazellen
  7 jaar op rij FD Gazellen van '16 t/m '22

Cultuur

Onze klantgerichte aanpak vormt de basis van onze cultuur en kernwaarden. Bij ons zul je een prettige samenwerking ervaren om het maximale uit marktplaatsen te halen voor jouw bedrijf.

Ontdek jouw verkooppotentieel op marketplaces.

We laten je graag kennismaken met de kwaliteit van onze dienstverlening en de voordelen van verkopen op marketplaces zoals Bol.com: We bieden een gratis analyse die toont wat uitbreiding op marketplaces kan doen voor jouw business.

Onze garantie is van toepassing op bedrijven die willen starten met verkopen op marketplaces en voor bedrijven die al actief zijn op marketplaces, maar betere verkoopresultaten willen behalen.

Vraag de gratis analyse aan

Uitgebreid advies over je marketplaces strategie.