ChannelMojo logo
NL EN

Verkopen op Zalando: Voor merken die willen groeien.

Wij helpen bedrijven om op Zalando tot de toppresteerders van hun productgroepen te behoren. Dit doen wij o.a. voor A-merken, leveranciers en producenten.

 • 51 miljoen actieve klanten
 • + 10.000 verkooppartners
 • Vanaf € 1000,- budget per maand
Zalando HQ
Zalando

Over Zalando

Zalando is de grootste fashion marketplace in Europa. Het bedrijf begon als webshop in Duitsland en is opgericht in 2008. Inmiddels is het platform uitgegroeid tot een marketplace met 51 miljoen actieve klanten, verspreid over 25 Europese landen. Zalando heeft een omzet van 3,7 miljard euro en 36% daarvan wordt gerealiseerd door de +10.000 verkooppartners.

Waarom verkopen op Zalando?

Verkopen op Zalando biedt een uniek voordeel. Je profiteert van het vertrouwen en de reputatie die deze e-commerce gigant heeft bij miljoenen klanten in Europa, waardoor je je merk ook internationaal kan verkopen. Zalando stelt je dus in staat om direct toegang te krijgen tot miljoenen loyale klanten met een koopintentie in 25 Europese landen.
Zalando3

Hoe kan je succesvol zijn op Zalando?

Om succesvol te verkopen op Zalando is een goed begrip van het algoritme essentieel. Met meer dan 10.000 verkooppartners is de concurrentie hoog en maken kleine details al een groot verschil in je omzet. Overweeg daarom altijd om met een Zalando specialist samen te werken die expertise heeft van het platform. Een specialist kan je begeleiden, adviseren en helpen met het verbeteren van je verkoopstrategieën.
Zalando Wearhouse

Ontdek jouw verkooppotentieel op Zalando

We laten je graag risicoloos kennismaken met de kwaliteit van onze dienstverlening en de voordelen van verkopen op Zalando: Binnen drie maanden niet tevreden? Dan hanteren wij de geld-terug-garantie. Onze garantie is van toepassing op bedrijven die willen starten met verkopen op Zalando en voor bedrijven die al actief zijn op Zalando, maar betere verkoopresultaten willen behalen.
Team

Waarom kiezen voor ChannelMojo?

 • ChannelMojo is een absolute Zalando specialist
 • Erkend als een van de beste bureaus van Nederland
 • Probeer onze dienstverlening 3 maanden risicoloos
 • Toegewijd aan onze klanten: Niet goed geld terug
 • We maken kosteloos jouw potentieel inzichtelijk met een analyse

Onderscheidingen & awards

ChannelMojo is een dochteronderneming van Brandfirm. We hebben verschillende onderscheidingen en awards ontvangen. Zo worden we door de Emerce 100 & de Fonk 150 erkend als een van de beste bureaus van Nederland. Deze awards weerspiegelen onder andere onze voortdurende toewijding aan onze klanten.

 • Emerce 100
  Emerce 100
  Top 10 beste digital marketingbureaus
 • Fonk 150
  Fonk 150
  Beste full service bureaus middelgroot
 • NL groeit
  Erasmus & nlgroeit
  Top 250 groeibedrijven van NL 2021 & 2022
 • FD Gazellen
  FD Gazellen
  7 jaar op rij FD Gazellen van '16 t/m '22

Jouw merk succesvol verkopen op Zalando?

We laten je graag risicoloos kennismaken met de kwaliteit van onze dienstverlening en de voordelen van verkopen op Zalando: Binnen drie maanden niet tevreden? Dan hanteren wij de geld-terug-garantie. Onze garantie geldt zowel voor bedrijven die willen starten met verkopen op Zalando, als voor bedrijven die al actief zijn op Zalando en hun verkoopresultaten willen verbeteren.

Vraag meer informatie aan

Gratis advies over je Zalando strategie.