ChannelMojo logo
NL EN

Verkopen op eBay: voor zakelijke verkopers die willen groeien.

Wij helpen bedrijven om wereldwijd producten te verkopen via eBay. Dit doen wij o.a. voor A-merken, leveranciers en producenten.

 • 138 miljoen actieve kopers
 • In 190 landen wereldwijd
 • Vanaf € 1000,- budget per maand
Ebayhq
eBay

Over eBay

In 1995 begon eBay als pionier in de Verenigde Staten. Sindsdien heeft eBay zich uitgebreid naar 190 landen en heeft het platform 138 miljoen actieve kopers. Wat eBay onderscheidt, is de mogelijkheid voor zowel individuele verkopers als voor grote merken om hun producten aan te bieden aan een wereldwijd publiek. Met een jaarlijkse bruto handelswaarde van tientallen miljarden dollars is eBay een grote speler in de wereldwijde e-commerce.

Waarom verkopen op eBay?

Het grote voordeel voor bedrijven om hun producten te verkopen op eBay is de toegang tot een enorm en wereldwijd publiek. Via het platform kan je je eigen eBay-winkel openen en je producten promoten in de etalage. Het is relatief eenvoudig om je producten in andere landen beschikbaar te maken voor potentiële kopers. eBay stelt je dus in staat om direct toegang te krijgen tot miljoenen loyale klanten met een koopintentie in 190 landen wereldwijd.
E Bay crypto

Hoe kan je succesvol zijn op eBay?

Om succesvol te verkopen op eBay is een goed begrip van het algoritme essentieel. Met miljoenen zakelijke verkopers is de concurrentie hoog en maken kleine details al een groot verschil in je omzet. Overweeg daarom altijd om met een eBay specialist samen te werken die expertise heeft van het platform. Een specialist kan je begeleiden, adviseren en helpen met het verbeteren van je verkoopstrategieën.
Ebay homepage

Ontdek jouw verkooppotentieel op eBay

We laten je graag risicoloos kennismaken met de kwaliteit van onze dienstverlening en de voordelen van verkopen op eBay: Binnen drie maanden niet tevreden? Dan hanteren wij de geld-terug-garantie. Onze garantie is van toepassing op bedrijven die willen starten met verkopen op eBay en voor bedrijven die al actief zijn op eBay, maar betere verkoopresultaten willen behalen.
Team

Waarom kiezen voor ChannelMojo?

 • ChannelMojo is een absolute eBay specialist
 • Erkend als een van de beste bureaus van Nederland
 • Probeer onze dienstverlening 3 maanden risicoloos
 • Toegewijd aan onze klanten: Niet goed geld terug
 • We maken kosteloos jouw potentieel inzichtelijk met een analyse

Onderscheidingen & awards

ChannelMojo is een dochteronderneming van Brandfirm. We hebben verschillende onderscheidingen en awards ontvangen. Zo worden we door de Emerce 100 & de Fonk 150 erkend als een van de beste bureaus van Nederland. Deze awards weerspiegelen onder andere onze voortdurende toewijding aan onze klanten.

 • Emerce 100
  Emerce 100
  Top 10 beste digital marketingbureaus
 • Fonk 150
  Fonk 150
  Beste full service bureaus middelgroot
 • NL groeit
  Erasmus & nlgroeit
  Top 250 groeibedrijven van NL 2021 & 2022
 • FD Gazellen
  FD Gazellen
  7 jaar op rij FD Gazellen van '16 t/m '22

Jouw producten winstgevend verkopen op eBay?

We laten je graag risicoloos kennismaken met de kwaliteit van onze dienstverlening en de voordelen van verkopen op eBay: Binnen drie maanden niet tevreden? Dan hanteren wij de geld-terug-garantie. Onze garantie geldt zowel voor bedrijven die willen starten met verkopen op eBay, als voor bedrijven die al actief zijn op eBay en hun verkoopresultaten willen verbeteren.

Vraag meer informatie aan

Gratis advies over je marketplaces strategie.