ChannelMojo logo
NL EN

Verkopen op Kaufland: voor extra omzet vanuit Duitsland.

Wij helpen bedrijven om op Kaufland tot de toppresteerders van hun productgroepen te behoren. Dit doen wij o.a. voor A-merken, leveranciers en producenten.

 • Een begrip in Duitsland
 • 32 miljoen bezoekers per maand
 • Vanaf € 1000,- budget per maand
Kaufland
Kaufland

Over Kaufland

In Duitsland is Kaufland een gerenommeerd merk met 1300 fysieke winkels en een online marketplace. Het is de snelst groeiende marketplace in Duitsland en heeft 32 miljoen unieke bezoekers per maand. Het platform biedt 25 miljoen verschillende producten aan, verdeeld over 5 duizend categorieën. Kaufland is ook actief in Tsjechië en Slowakije.

Waarom verkopen op Kaufland?

Verkopen op Kaufland biedt een uniek voordeel. Je profiteert van het vertrouwen en de reputatie die dit sterke merk heeft bij miljoenen klanten in Duitsland, waardoor je je producten ook over de grens kan gaan verkopen. Kaufland stelt je dus in staat om direct toegang te krijgen tot miljoenen loyale klanten met een koopintentie.
Kaufland 3

Hoe kan je succesvol zijn op Kaufland?

Om succesvol te verkopen op Kaufland is een goed begrip van het algoritme essentieel. Met duizenden verkooppartners is de concurrentie hoog en maken kleine details al een groot verschil in je omzet. Overweeg daarom altijd om met een Kaufland specialist samen te werken die expertise heeft van het platform. Een specialist kan je begeleiden, adviseren en helpen met het verbeteren van je verkoopstrategieën.
Kaufland 2

Ontdek jouw verkooppotentieel op Kaufland

We laten je graag risicoloos kennismaken met de kwaliteit van onze dienstverlening en de voordelen van verkopen op Kaufland: Binnen drie maanden niet tevreden? Dan hanteren wij de geld-terug-garantie. Onze garantie is van toepassing op bedrijven die willen starten met verkopen op Kaufland en voor bedrijven die al actief zijn op Kaufland, maar betere verkoopresultaten willen behalen.
Team

Waarom kiezen voor ChannelMojo?

 • ChannelMojo is een absolute Kaufland specialist
 • Erkend als een van de beste bureaus van Nederland
 • Probeer onze dienstverlening 3 maanden risicoloos
 • Toegewijd aan onze klanten: Niet goed geld terug
 • We maken kosteloos jouw potentieel inzichtelijk met een analyse

Onderscheidingen & awards

ChannelMojo is een dochteronderneming van Brandfirm. We hebben verschillende onderscheidingen en awards ontvangen. Zo worden we door de Emerce 100 & de Fonk 150 erkend als een van de beste bureaus van Nederland. Deze awards weerspiegelen onder andere onze voortdurende toewijding aan onze klanten.

 • Emerce 100
  Emerce 100
  Top 10 beste digital marketingbureaus
 • Fonk 150
  Fonk 150
  Beste full service bureaus middelgroot
 • NL groeit
  Erasmus & nlgroeit
  Top 250 groeibedrijven van NL 2021 & 2022
 • FD Gazellen
  FD Gazellen
  7 jaar op rij FD Gazellen van '16 t/m '22

Jouw producten verkopen op Kaufland?

We laten je graag risicoloos kennismaken met de kwaliteit van onze dienstverlening en de voordelen van verkopen op Kaufland: Binnen drie maanden niet tevreden? Dan hanteren wij de geld-terug-garantie. Onze garantie geldt zowel voor bedrijven die willen starten met verkopen op Kaufland, als voor bedrijven die al actief zijn op Kaufland en hun verkoopresultaten willen verbeteren.

Vraag meer informatie aan

Gratis advies over je marketplaces strategie.