ChannelMojo logo
NL EN

Verkopen op Blokker: voor zakelijke verkopers die willen groeien.

Wij helpen bedrijven om op Blokker tot de toppresteerders van hun productgroepen te behoren. Dit doen wij o.a. voor A-merken, leveranciers en producenten.

 • Een begrip in Nederland
 • 4 miljoen bezoekers per maand
 • Vanaf € 1000,- budget per maand
Blokker winkel
Blokker

Over Blokker

In Nederland en België is Blokker al tientallen jaren een van de meest prominente en bekende winkelketens. Blokker heeft sinds 2016 een marktplaatsmodel geïntroduceerd om zijn klanten een nog breder assortiment te bieden. Ze noemen dit model Blokker Connect. Het bedrijf heeft een loyale klantenkring opgebouwd en blijft innoveren om aan de behoeften van de moderne consument te voldoen.

Waarom verkopen op Blokker?

Blokker is in Nederland een bekend merk in de winkelstraten, maar ook online heeft Blokker een groot bereik. Met 4 miljoen bezoekers per maand is de Blokker marktplaats een groot platform. Als verkooppartner profiteer je van de marketing, advertising en miljoenen bezoekers die maandelijks op de website van Blokker komen.
Blokkerwinkel2

Hoe kan je succesvol zijn op Blokker?

Om succesvol te verkopen op Blokker is een goed begrip van het algoritme essentieel. Met duizenden verkooppartners is de concurrentie hoog en maken kleine details al een groot verschil in je omzet. Overweeg daarom altijd om met een Blokker Connect specialist samen te werken die expertise heeft van het platform. Een specialist kan je begeleiden, adviseren en helpen met het verbeteren van je verkoopstrategieën.
Schermafbeelding 2023 09 11 om 16 19 57

Ontdek jouw verkooppotentieel op Blokker

We laten je graag risicoloos kennismaken met de kwaliteit van onze dienstverlening en de voordelen van verkopen op Blokker: Binnen drie maanden niet tevreden? Dan hanteren wij de geld-terug-garantie. Onze garantie is van toepassing op bedrijven die willen starten met verkopen op Blokker en voor bedrijven die al actief zijn op Blokker, maar betere verkoopresultaten willen behalen.
Team

Waarom kiezen voor ChannelMojo?

 • ChannelMojo is een Blokker Connect specialist
 • Erkend als een van de beste bureaus van Nederland
 • Probeer onze dienstverlening 3 maanden risicoloos
 • Toegewijd aan onze klanten: Niet goed geld terug
 • We maken kosteloos jouw potentieel inzichtelijk met een analyse

Onderscheidingen & awards

ChannelMojo is een dochteronderneming van Brandfirm. We hebben verschillende onderscheidingen en awards ontvangen. Zo worden we door de Emerce 100 & de Fonk 150 erkend als een van de beste bureaus van Nederland. Deze awards weerspiegelen onder andere onze voortdurende toewijding aan onze klanten.

 • Emerce 100
  Emerce 100
  Top 10 beste digital marketingbureaus
 • Fonk 150
  Fonk 150
  Beste full service bureaus middelgroot
 • NL groeit
  Erasmus & nlgroeit
  Top 250 groeibedrijven van NL 2021 & 2022
 • FD Gazellen
  FD Gazellen
  7 jaar op rij FD Gazellen van '16 t/m '22

Jouw producten verkopen op Blokker Connect?

We laten je graag risicoloos kennismaken met de kwaliteit van onze dienstverlening en de voordelen van verkopen op Blokker: Binnen drie maanden niet tevreden? Dan hanteren wij de geld-terug-garantie. Onze garantie geldt zowel voor bedrijven die willen starten met verkopen op Blokker, als voor bedrijven die al actief zijn op Blokker en hun verkoopresultaten willen verbeteren.

Vraag meer informatie aan

Gratis advies over je marketplaces strategie.