ChannelMojo logo
NL EN

Verkopen op AliExpress: voor zakelijke verkopers die willen groeien.

Wij helpen bedrijven om wereldwijd producten te verkopen via AliExpress. Dit doen wij o.a. voor A-merken, producenten en distributeurs.

 • In 230 landen wereldwijd actief
 • Maandelijks 390 miljoen bezoekers
 • Vanaf € 1000,- budget per maand
Aliexpress headquarter
AliExpress

Over AliExpress

AliExpress werd gelanceerd in 2010 door moederbedrijf Alibaba. Het is een van 's werelds grootste en populairste online marktplaatsen en biedt een enorm scala aan producten van miljoenen verkopers. Op AliExpress kunnen consumenten producten kopen van bedrijven over de hele wereld (B2C). Alibaba verkoopt daarentegen voornamelijk bulk aan ondernemingen (B2B).

Waarom verkopen op AliExpress?

Het grote voordeel voor bedrijven om hun producten te verkopen op AliExpress is de toegang tot een wereldwijd publiek. Het is relatief eenvoudig om je producten in andere landen beschikbaar te maken voor potentiële kopers. AliExpress stelt je dus in staat om direct toegang te krijgen tot miljoenen loyale klanten met een koopintentie in 230 landen wereldwijd.
Aliexpress homepage

Hoe kan je succesvol zijn op AliExpress?

Om succesvol te verkopen op AliExpress is een goed begrip van het algoritme essentieel. Met miljoenen zakelijke verkopers is de concurrentie hoog en maken kleine details al een groot verschil in je omzet. Overweeg daarom altijd om met een AliExpress specialist samen te werken die expertise heeft van het platform. Een specialist kan je begeleiden, adviseren en helpen met het verbeteren van je verkoopstrategieën.
Ali Express actie

Ontdek jouw verkooppotentieel op AliExpress

We laten je graag risicoloos kennismaken met de kwaliteit van onze dienstverlening en de voordelen van verkopen op AliExpress: Binnen drie maanden niet tevreden? Dan hanteren wij de geld-terug-garantie. Onze garantie is van toepassing op bedrijven die willen starten met verkopen op AliExpress en voor bedrijven die al actief zijn op AliExpress, maar betere verkoopresultaten willen behalen.
Team

Waarom kiezen voor ChannelMojo?

 • ChannelMojo is een absolute AliExpress specialist
 • Erkend als een van de beste bureaus van Nederland
 • Probeer onze dienstverlening 3 maanden risicoloos
 • Toegewijd aan onze klanten: Niet goed geld terug
 • We maken kosteloos jouw potentieel inzichtelijk met een analyse

Onderscheidingen & awards

ChannelMojo is een dochteronderneming van Brandfirm. We hebben verschillende onderscheidingen en awards ontvangen. Zo worden we door de Emerce 100 & de Fonk 150 erkend als een van de beste bureaus van Nederland. Deze awards weerspiegelen onder andere onze voortdurende toewijding aan onze klanten.

 • Emerce 100
  Emerce 100
  Top 10 beste digital marketingbureaus
 • Fonk 150
  Fonk 150
  Beste full service bureaus middelgroot
 • NL groeit
  Erasmus & nlgroeit
  Top 250 groeibedrijven van NL 2021 & 2022
 • FD Gazellen
  FD Gazellen
  7 jaar op rij FD Gazellen van '16 t/m '22

Jouw producten verkopen op AliExpress?

We laten je graag risicoloos kennismaken met de kwaliteit van onze dienstverlening en de voordelen van verkopen op AliExpress: Binnen drie maanden niet tevreden? Dan hanteren wij de geld-terug-garantie. Onze garantie geldt zowel voor bedrijven die willen starten met verkopen op AliExpress, als voor bedrijven die al actief zijn op AliExpress en hun verkoopresultaten willen verbeteren.

Vraag meer informatie aan

Gratis advies over je marketplaces strategie.