ChannelMojo logo
NL EN

Verkopen op Beslist.nl: extra omzet voor jouw webshop.

Om succesvol te verkopen op Beslist.nl is een goed begrip van het algoritme essentieel. Wij helpen webshops om producten winstgevend te verkopen via Beslist.

 • Een begrip in Nederland
 • 500.000 bezoekers per dag
 • Vanaf € 1000,- budget per maand
Beslist
Beslist.nl

Over Beslist.nl

Beslist.nl, opgericht in 2005, is een toonaangevend online winkelplatform in Nederland en België. Hun missie: shoppers verbinden met een ongeëvenaarde selectie van producten van betrouwbare verkopers. Met miljoenen producten, slimme zoektechnologie en de kracht van keuze brengen ze consumenten en verkopers samen. Beslist heeft 500.000 bezoekers per dag.

Waarom verkopen op Beslist.nl?

Beslist.nl is in Nederland een bekende marketplace met dagelijks 500.000 bezoekers. Met lage opstartkosten, het marktplaatsmodel en marketingmogelijkheden biedt het platform een kosteneffectieve manier om producten aan een breed publiek te presenteren. Bovendien biedt Beslist.nl toegang tot waardevolle gegevens, waardoor je je aanbod kunt optimaliseren.
Beslist website

Hoe kan je succesvol zijn op Beslist.nl?

Om succesvol te verkopen op Beslist is een goed begrip van het algoritme essentieel. Met duizenden verkooppartners is de concurrentie hoog en maken kleine details al een groot verschil in je omzet. Overweeg daarom altijd om met een Beslist specialist samen te werken die expertise heeft van het platform. Een specialist kan je begeleiden, adviseren en helpen met het verbeteren van je verkoopstrategieën.
2015 schaatsteam foto

Ontdek jouw verkooppotentieel op Beslist.nl

We laten je graag risicoloos kennismaken met de kwaliteit van onze dienstverlening en de voordelen van verkopen op Beslist: Binnen drie maanden niet tevreden? Dan hanteren wij de geld-terug-garantie. Onze garantie is van toepassing op bedrijven die willen starten met verkopen op Beslist en voor bedrijven die al actief zijn op Beslist, maar betere verkoopresultaten willen behalen.
Team

Waarom kiezen voor ChannelMojo?

 • ChannelMojo is een Beslist.nl specialist
 • Erkend als een van de beste bureaus van Nederland
 • Probeer onze dienstverlening 3 maanden risicoloos
 • Toegewijd aan onze klanten: Niet goed geld terug
 • We maken kosteloos jouw potentieel inzichtelijk met een analyse

Onderscheidingen & awards

ChannelMojo is een dochteronderneming van Brandfirm. We hebben verschillende onderscheidingen en awards ontvangen. Zo worden we door de Emerce 100 & de Fonk 150 erkend als een van de beste bureaus van Nederland. Deze awards weerspiegelen onder andere onze voortdurende toewijding aan onze klanten.

 • Emerce 100
  Emerce 100
  Top 10 beste digital marketingbureaus
 • Fonk 150
  Fonk 150
  Beste full service bureaus middelgroot
 • NL groeit
  Erasmus & nlgroeit
  Top 250 groeibedrijven van NL 2021 & 2022
 • FD Gazellen
  FD Gazellen
  7 jaar op rij FD Gazellen van '16 t/m '22

Jouw producten verkopen op Beslist.nl?

We laten je graag risicoloos kennismaken met de kwaliteit van onze dienstverlening en de voordelen van verkopen op Beslist: Binnen drie maanden niet tevreden? Dan hanteren wij de geld-terug-garantie. Onze garantie geldt zowel voor bedrijven die willen starten met verkopen op Beslist, als voor bedrijven die al actief zijn op Beslist en hun verkoopresultaten willen verbeteren.

Vraag meer informatie aan

Gratis advies over je marketplaces strategie.