ChannelMojo logo
NL EN

Verkopen op Decathlon: direct toegang tot vele Europese landen.

Wij helpen bedrijven om op Decathlon tot de toppresteerders van hun productgroepen te behoren. Dit doen wij o.a. voor A-merken, leveranciers en producenten.

 • Verkoop in 25 Europese landen
 • 340 miljoen bezoekers per maand
 • Vanaf € 1000,- budget per maand
Decathlon Tilburg
Decathlon

Over Decathlon

Decathlon is opgericht in 1976 in Frankrijk. Met 1500 fysieke winkels in 25 Europese landen en ruim 800 miljoen unieke bezoekers per maand naar de website, zijn ze marktleider in Europa op het gebied van sport. Verkopen via Decathlon geeft jou als retailer en/of merk direct toegang tot miljoenen actieve klanten uit vele Europese landen.

Waarom verkopen op Decathlon?

Verkopen op Decathlon biedt een uniek voordeel. Je profiteert van het vertrouwen en de reputatie die dit sterke merk heeft bij miljoenen klanten in Europa. Of je nu enkel in Nederland wilt verkopen of ook de rest van Europa wilt veroveren, via Decathlon Marketplace is dit mogelijk.
Decathlon warehouse

Hoe kan je succesvol zijn op Decathlon?

Om succesvol te verkopen op Decathlon is een goed begrip van het algoritme essentieel. Met duizenden verkooppartners is de concurrentie hoog en maken kleine details al een groot verschil in je omzet. Overweeg daarom altijd om met een Decathlon specialist samen te werken die expertise heeft van het platform. Een specialist kan je begeleiden, adviseren en helpen met het verbeteren van je verkoopstrategieën.
Decathlon nl website

Ontdek jouw verkooppotentieel op Decathlon

We laten je graag risicoloos kennismaken met de kwaliteit van onze dienstverlening en de voordelen van verkopen op Decathlon: Binnen drie maanden niet tevreden? Dan hanteren wij de geld-terug-garantie. Onze garantie is van toepassing op bedrijven die willen starten met verkopen op Decathlon en voor bedrijven die al actief zijn op Decathlon, maar betere verkoopresultaten willen behalen.
Team

Waarom kiezen voor ChannelMojo?

 • ChannelMojo is een absolute Decathlon specialist
 • Erkend als een van de beste bureaus van Nederland
 • Probeer onze dienstverlening 3 maanden risicoloos
 • Toegewijd aan onze klanten: Niet goed geld terug
 • We maken kosteloos jouw potentieel inzichtelijk met een analyse

Onderscheidingen & awards

ChannelMojo is een dochteronderneming van Brandfirm. We hebben verschillende onderscheidingen en awards ontvangen. Zo worden we door de Emerce 100 & de Fonk 150 erkend als een van de beste bureaus van Nederland. Deze awards weerspiegelen onder andere onze voortdurende toewijding aan onze klanten.

 • Emerce 100
  Emerce 100
  Top 10 beste digital marketingbureaus
 • Fonk 150
  Fonk 150
  Beste full service bureaus middelgroot
 • NL groeit
  Erasmus & nlgroeit
  Top 250 groeibedrijven van NL 2021 & 2022
 • FD Gazellen
  FD Gazellen
  7 jaar op rij FD Gazellen van '16 t/m '22

Jouw producten verkopen op Decathlon?

We laten je graag risicoloos kennismaken met de kwaliteit van onze dienstverlening en de voordelen van verkopen op Decathlon: Binnen drie maanden niet tevreden? Dan hanteren wij de geld-terug-garantie. Onze garantie geldt zowel voor bedrijven die willen starten met verkopen op Decathlon, als voor bedrijven die al actief zijn op Decathlon en hun verkoopresultaten willen verbeteren.

Vraag meer informatie aan

Gratis advies over je marketplaces strategie.