ChannelMojo logo
NL EN

Verkopen op fonQ: extra omzet voor jouw merk.

Wij helpen Home & Living bedrijven te verkopen via fonQ. Dit doen wij o.a. voor A-merken, leveranciers en producenten.

 • Een begrip in Nederland
 • 3 miljoen bezoekers per maand
 • Vanaf € 1000,- budget per maand
Fon Q kantoor
fonQ

Over fonQ

fonQ is opgericht in 2003 en is dé Nederlandse Marketplace in de categorie Home & Living. Met 3 miljoen bezoekers per maand en 2 miljoen verkochte producten per jaar is het de grootste Home & Living marketplace in Nederland. In 2021 is fonQ gekroond tot de beste webwinkel van Nederland en in 2022 tot beste webshop in de categorie wonen.

Waarom verkopen op fonQ?

Fonq is in Nederland een bekende marketplace met maandelijks 3 miljoen bezoekers. Ze bieden een ruim assortiment van 70.000 producten dat echt gericht is op kwaliteit. Om jouw producten op deze marketplace te krijgen moet je toestemming krijgen van Fonq. Dit is een marketplace waar je als kwalitatief merk gepresenteerd wilt worden.
Fonq eigen merk

Hoe kan je succesvol zijn op fonQ?

Om succesvol te verkopen op fonQ is een goed begrip van het algoritme essentieel. Met duizenden verkooppartners is de concurrentie hoog en maken kleine details al een groot verschil in je omzet. Overweeg daarom altijd om met een fonQ specialist samen te werken die expertise heeft van het platform. Een specialist kan je begeleiden, adviseren en helpen met het verbeteren van je verkoopstrategieën.
Fon Q warehouse

Ontdek jouw verkooppotentieel op fonQ

We laten je graag risicoloos kennismaken met de kwaliteit van onze dienstverlening en de voordelen van verkopen op Fonq: Binnen drie maanden niet tevreden? Dan hanteren wij de geld-terug-garantie. Onze garantie is van toepassing op bedrijven die willen starten met verkopen op Fonq en voor bedrijven die al actief zijn op Fonq, maar betere verkoopresultaten willen behalen.
Team

Waarom kiezen voor ChannelMojo?

 • ChannelMojo is een absolute fonQ specialist
 • Erkend als een van de beste bureaus van Nederland
 • Probeer onze dienstverlening 3 maanden risicoloos
 • Toegewijd aan onze klanten: Niet goed geld terug
 • We maken kosteloos jouw potentieel inzichtelijk met een analyse

Onderscheidingen & awards

ChannelMojo is een dochteronderneming van Brandfirm. We hebben verschillende onderscheidingen en awards ontvangen. Zo worden we door de Emerce 100 & de Fonk 150 erkend als een van de beste bureaus van Nederland. Deze awards weerspiegelen onder andere onze voortdurende toewijding aan onze klanten.

 • Emerce 100
  Emerce 100
  Top 10 beste digital marketingbureaus
 • Fonk 150
  Fonk 150
  Beste full service bureaus middelgroot
 • NL groeit
  Erasmus & nlgroeit
  Top 250 groeibedrijven van NL 2021 & 2022
 • FD Gazellen
  FD Gazellen
  7 jaar op rij FD Gazellen van '16 t/m '22

Jouw producten verkopen op fonQ?

We laten je graag risicoloos kennismaken met de kwaliteit van onze dienstverlening en de voordelen van verkopen op Fonq: Binnen drie maanden niet tevreden? Dan hanteren wij de geld-terug-garantie. Onze garantie geldt zowel voor bedrijven die willen starten met verkopen op Fonq, als voor bedrijven die al actief zijn op Fonq en hun verkoopresultaten willen verbeteren.

Vraag meer informatie aan

Gratis advies over je marketplaces strategie.